Hírek, cikkek, egyebek > KARÁCSONY témakörű tippek, ötletek ITT

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hírek, cikkek, egyebek > 3 weboldal. Kategória leírása: Karácsonyi hírek, cikkek, és minden más...

karacsony.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Vicces, érdekes karácsonyi történetek
Vicces, érdekes karácsonyi történetek
http://www.sztorizo.hu/tag/karácsony

Ejtőernyő helyett karácsonyfával ugrott a mélybe, A tökéletességről stb.

www.sztorizo.hu
Pénzügyi alapszabályok Karácsonyra
Pénzügyi alapszabályok Karácsonyra
http://www.penzugyiterkep.hu/karacsonyi-keszulodes

Ugye milyen jó lenne egy olyan Karácsony amikor nem kell idegeskedned? Képzelj el egy stresszmentes Karácsonyt, ezt hogyan érheted el? Kattints a linkre és megtudod :)

www.penzugyiterkep.hu
Karácsonyellenes művészet
Karácsonyellenes művészet
http://www.nlcafe.hu/advent_ezvan/20111128/karacsonyellenes_muveszet/

A karácsonyellenesség nem általános, de létező jelenség. Utálatát, nem tetszését ki így, ki úgy fejezi ki. Alan Sailer például gyönyörű fotókkal. A War Against Christmas (Háború a karácsony ellen) úgy tűnik, lassan mozgalommá növi ki magát, akár személyes okok, akár pedig a gátlástalannak tartott fogyasztás-túlköltekezés és a túlzásba vitt karácsonymarketing álljon is mögötte. Alan Sailer fotóst szintén megérintette a téma, de szerencsére az önkifejezés békés és látványos módját választotta. A munkafolyamat során különböző anyagokkal töltött meg karácsonyi dekorációkat, majd a megsemmisülés pillanatában lefotózta őket.

www.nlcafe.hu
Oldal leírása
karacsony.wyw.hu: A karácsony hagyományos keresztény, ugyanakkor meghitt családi ünnep. Szenteste sok fenyő díszesen pompázik, s a kis Jézus születését ünneplik. Oldalunkon válogatott, az ünneppel kapcsolatos linkeket találsz, ami csak szükséges a karácsonyi készülődéshez és hangulathoz: hagyományok, ajándék tippek, karácsonyi képeslapok, zenék, versek, karácsonyi mesék, háttérképek, filmek, karácsonyi díszítési ötletek, karácsonyi recept ötletek: menük és sütemények. Kezdd a karácsonyi készülődést nálunk!
Gyűjteményünkben 421 válogatott karácsony témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 421 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 12 | Linkre kattintás összesen: 583641